Τοποθεσία

Σκάλα Παναγίας, ΘάσοςGPS: 40.726513 | 24.750522

Ποιοι είμαστε

Παναγιώτα & Στέφανος

Παναγιώτα & Στέφανος

Επικοινωνήστε μαζί μαςΠολιτική Κρατήσεων

Μέθοδοι πληρωμής

Δεχόμαστε πληρωμές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω Western Union.


Πολιτική κρατήσεων και πληρωμές

Η προκαταβολή πρέπει νάναι το 30% του συνολικού κόστους της διαμονής σας. Αυτό μπορεί να γίνει με κατάθεση του ανάλογου ποσού με τους προαναφερόμενους τρόπους. Το υπόλοιπο θα πρέπει να καταβληθεί κατά την άφιξη.

Επιστροφές χρημάτων ή μεταφορές-αλλαγές ημερομηνίας μίσθωσης δεν είναι δυνατές για ποσά προκαταβολής που έχουν ήδη καταβληθεί.

Το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται και δεν μπορεί να συμψηφιστεί με οποιοδήποτε άλλο ποσό ή άτομο.


Καθαρισμός

Οι εργασίες καθαριότητας εκτελούνται καθημερινά, ενώ η αλλαγή στα κλινοσκεπάσματα και τις πετσέτες γίνεται κάθε 3 μέρες.


Ευθύνη

Η ιδιοκτησία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες, ζημιές, τραυματισμούς ή ατυχήματα που μπορεί να υποστεί ο φιλοξενούμενος.

Η ιδιοκτησία δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε αναστάτωση ή ταλαιπωρία επηρεάσει τις διακοπές των φιλοξενούμενων, ὀταν το γεγονός αυτό λογικά δεν προκύπτει από ευθύνη της ιδιοκτησίας.

Οποιαδήποτε ζημιά ή φθορά προκαλείται από τον φιλοξενούμενο ή οποιοδήποτε άλλο εμπλεκόμενο, χρεώνεται με το πλήρες κόστος της επισκευής.


Τιμολόγηση

Όλα τα διαμερίσματα έχουν 4 κρεβάτια αλλά οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που φιλοξενεί το διαμέρισμα κάθε φορά.

Ο κάθε φιλοξενούμενος ανεξαρτήτου ηλικίας (0-99 ετών) υπολογίζεται ως μία μονάδα για την χωρητικότητα του διαμερίσματος.


Κανόνες διαμερίσματος

Οι επισκέπτες παρακαλούνται να μην είναι θορυβώδεις κατά τις ώρες κοινής ησυχιας (14:00 - 17:30 και 23:00 - 07:30).

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται μεσα στα διαμερίσματα.

Το μαγειρεμα μεσα στα διαμερισματα δεν επιτρεπεται. Το μαγείρεμα παρέχεται σε μια πλήρως εξοπλισμένη κοινόχρηστη κουζίνα.

Δεν επιτρέπεται η διανυκτέρευση επιπλέον ατόμων από τον προσυμφωνημένο αριθμό ατόμων ανά διαμερισμα.

Οι πελάτες μας δεν μπορούν να προσκαλούν και να φιλοξενούν πελάτες άλλων ξενοδοχείων, ούτε να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις μας με αυτούς (κουζίνα,ψησταριά κλπ), επειδή αυτό αντίκειται κανονισμούς του ΕΟΤ, στου οποίου τον έλεγχο υπάγεται η επιχείρηση ΝΕSTOR APARTMENTS.


Αφίξεις & Αναχωρήσεις

Για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε και να είμαστε έτοιμοι για τις καινούριες αφίξεις, παρακαλείσθε η άφιξη και η αναχώρησή σας να γίνει στα παρακάτω ωράρια.

Άφιξη μετά τις: 14:00

Αναχώρηση έως τις: 11:00

 
MH.T.E: 01 - 03 - K - 12 - 3K - 02407 - 0 - 1
Copyright © 2023. ΘΑΣΟΣ - Γνωρίστε περισσότερα για το νησί μας!